គ្រួចបំពងជាមុខម្ហូបមួយមុខ ដែលជនជាតិខ្មែរចូលចិត្តបរិ ភោគមិនថារស់នៅក្នុង
ទីក្រុងរឺជនបទនិងល្បីជាមុខម្ហូបខ្មែរមានរសជាតិឆ្ងាញ់។តើបង្គាគ្រួចបំពងដែល ជនជាតិខ្មែរ
o ម្រេច o ក្រូចឆ្មា
o ម្ទេស o អំបិល
o សត្វក្រួច ធ្វើរួចលៀងទឹកអោយស្អាត o ស្ករស
- ដំបូងយក សត្វក្រួចប្រលាក់អំបិលតិចៗ រួចយកទៅបំពងក្នុងខ្ទះក្តៅ ដាក់ភ្លើងល្មម ទុកអោយក្រៀម។បន្ទាប់មក ទឹកជ្រលក់: អំបិល ស្ករ
ម្រេច លាយចូលគ្នាអោយសព្វ ច្របាច់ក្រូចឆ្មាចូល ជាការស្រេច ៕
No comments:
Post a Comment